tiistai 14. elokuuta 2012

Sisustustoiveita

Joskus ensimmäisissä blogikirjoituksissani haikailin Hayn DLM-pöydän perään ja keväällä sellainen vihdoin muuttikin meille. Täytyy sanoa, että en ollut aiemmin tajunnutkaan, kuinka kätevä tuollainen pieni, tukeva ja ennenkaikkea helposti siirreltävä pöytä on. Kesällä pöytä on toiminut juoma-alustana takapihallakin ja myös alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan, iltasnackien laskupaikkana sohvan vieressä. Ja lisäksi tuo miellyttää silmää, edelleen. :-)


Väriksi valittiin musta, mikä varmaan oli se käytännöllisin vaihtoehto, tosin puhtaanapito teettää välillä päänvaivaa, kun tuntuu, että mustassa näkyy (viini-)lasin rinkula, vaikka kuinka hinkkaa.. No, eipä se valkoinen olisi tässä mielessä ollut varmaan yhtään sen parempi.

Kun yksi pitkäaikainen haave on toteutettu ja elämä alkaa taas ulkohommissa vietetyn kesän jäljiltä siirtyä sisään, on aika listailla uusia kotiin liittyviä haaveita. Jotkut näistä (tuo componibili) meiltä jo löytyykin suurempana ja eri värisenä, mutta joka tapauksessa kaikkia yhdistää se, että näistä on haaveiltu jo pidempään..

Bloggaajan haavelista:


  1. Pieni componibili kiiltovalkoisena joko kahdella tai kolmella "laatikolla" olisi ihan täydellinen yöpöytä makuuhuoneeseemme. Muutimme siis noin 1,5 vuotta sitten, mutta edelleenkin meillä on yöpöydän tilalla valkoinen pahvinen säilytyslaatikko. Toisella puolella tätä samaa virkaa toimittaa alkuperäinen madamoiselle-tuoli 60-luvulla, jonka appiukko on aikoinaan kotiuttanut huutokaupasta 10 markalla. 
                                                      Kuva täältä

  2.   Kanto-lehtiteline (tai puuteline, muttakun meillä ei ole takkaa) - tätä ei liene tarvitse edes perustella? 

Kuva täältä


  3.   Uusi sänky - esim. Icecubes, joka väreiltään ja tyyliltään sopisi paremmin sisustukseemme kuin nykyinen puunvärinen sänkymme.. Patjatkin pitäisi vaihtaa, joten miksi ei uusittaisi koko pakettia kerralla?!

  4.    Meiltä puuttuu kokonaan kahvikupit - kahvi juodaan siis aina mukeista, joko muumisellaisista tai 24 h -mukeista. Koska ikää karttuu ja keski-ikä lähestyy, olisi varmaan aika päivittää tämä puute astiakaapissamme. Näitä olen katsellut jo piiiiiitkään, mutta koskaan aiemmin ne ei olisi mahtuneet mun keittiön kaappeihin.



Kovasti valkoisia ovat haaveet tällä kertaa, tuon Kanto-telineen sijaan voisin kyllä harkita myös City Sunday-telinettä jossain hauskassa värissä. Toisaalta sitä voisi käyttää myös tauluhyllyn tavoin vaihtuvalle taulunäyttelylle.. Ja Kantoakin on saatavilla monissa väreissä. 

Tässä näitä tämän bloggarin tämänhetkisiä haaveita listattuna, kaikki vieläpä sellaisia, joihin jossain vaiheessa varmaan riittää budjettikin. Ne "vähän" budjetin ylittävät haaveet eivät taida koskaan toteutua ilman sitä lottovoittoa, mutta haaveillahan aina saa.. Ja ostaa vähän halvempaa samantyylistä sen sijaan.. Olisi nuo Barcelonat vaan niin makeat, mutta hinnat on vaan ihan järjettömät.
Kuva täältä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti